.

GEJUE Picnic Basket Seagrass Storage Baskets, Имитированная Ракита Кошница Ръчно изработени От Ратан, богат на функции за по-Голям Капацитет

GEJUE Picnic Basket Seagrass Storage Baskets, Имитированная Ракита Кошница Ръчно изработени От Ратан, богат

BGN 0.00

Сума
Налично

Всички проблеми, които имате, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние сме винаги тук, за да ви помогне и да ви отговори в рамките на 24 часа.Можете да се насладите на невероятно пикник с нашата кошница за пикник на брега на морето, езерото, парка, басейна, гората.Вие не може да се обърка с класически комплект за пикник, който е в крак с времето.Удобно и портативно за носене на открито.Изработен е от пластмаса, ратан.Той отговаря на стандартите за опазване на околната среда и е контактен тест на безопасността на хранителните продукти.Няма мирис, за почистване и не се повреждат от влагата.Те са ефективни заместители на нови продукти от ратан.Тези висококачествени плетени кошници за хляб са много подходящи за изискани заведения за хранене маси, пикници на открито и места за хранене маси.Това е перфектният избор за всички видове хляб, сладкиши, бисквити, пальчиковых продукти, плодове, зеленчуци, храни, витринных на стоки и други закуски.Детайли на продукта : Спецификация : Име на продукта : Найлонова торбичка от ратан Цвят : двуцветен лепило тъмно коричневыйприменение : магазини за хранителни стоки, пътуване и т.н. Материал : пластмаса ротангразмер : 36x21x19 смпакет включва : 1 бр. Забележка : 1.Светлинна стрелба и различни дисплеи могат да предизвикат цвят на елемент в картината, малко различен от истинското нещо.2.Тъй като размера по-горе, се измерва ръчно, размерът на реалното продукта, който сте получили, може да се различават малко от размера по-горе.Моля, не обръщайте внимание, благодаря ви!.

Свойства

Product Name:
Plastic Rattan Handbag
Color:
two-color glue dark brown
Application:
grocery shopping, travel, etc.
Material:
Plastic Rattan
Size:
36x21x19cm
Package includes:1pcs :
1.Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. :
2.Since the size above is measured by hand, the size of the actual item you received could be slightly different from the size above. Please don't mind, thank you! :