.

Baiko Skate Glides, Аксесоари за клавиатура и мишка 1Set Mouse Feet Mouse Skates Stickers Pad Rounded for Glides Curved Edge Mouse Feet Replacement for LOGITECH Mouse G900

Baiko Skate Glides, Аксесоари за клавиатура и мишка 1Set Mouse Feet Mouse Skates Stickers Pad Rounded for

BGN 0.00

Сума
Налично

★Намалява триенето между мишката и подложка за мишка.Осигурява по-гладко плъзгане. ★Строго разработен в съответствие с реалните мишки,след внимателно разглеждане на трайност и точност на сензора на мишката,форма, дебелина са коригирани, за всеки модел. ★Материал продукта се добавя грес на базата на 100% PTFE.Постигане на точна и удобна работа с различни материали подложки за мишки, като плат или найлон. ★Продукт не само драскотина подложка за мишка, но и прави движение на мишката по-гладка и стабилна. ★За получаване на допълнителни параметри на продукта, моля консултирайте се с раздел за описание.Компанията Baiko е основана през 1999 година. Ние се стремим да предоставят на потребителите качествени продукти и услуги.Функция : 100% чисто нов и високо качество на Всички безполезни резитба миши кънки предварително са отстранени за по-лесно използване.Намалява триенето между мишката и подложка за мишка.Строго разработен в съответствие с реалните мишки,след внимателно проучване на трайност и точност на сензора на мишката,форма, дебелина са коригирани, за всеки модел.В материал продукта е добавен лубрикант на базата на 100% PTFE.Постигане на точна и удобна работа с различни материали подложки за мишки, като плат или найлон.Продуктът е не само драскотина подложка за мишка, но и прави движение на мишката по-гладка и стабилна .Спецификация : Съвместимост с : logitech G900 Arc Mouse edge design Color : White Дебелина : appprox. 0.6 mm Material : PTFESize : appprox. 13x9cm/5.12x3.54in Quantity : 1set /pack Note : Този продукт е заместител на краката на мишката.След отстраняване на оригинални етикети за крачета на мишката почистете долната обвивка на алкохол памук, който е приложен в опаковката, а след това залепете нови крака на мишката.След отстраняване на прозрачно защитно фолио, с крачета на мишката внимателно выровняйте бразда крачета в долната обвивка на мишката, след това леко натиснете върху крак.Не трябва да се записвам отново и отклеивать етикети за краката.Кръст Бод Пакетът включва : 1 компл. x мишката крачета За ускорена доставка на поръчките : Ускорен поръчки ще пристигнат повече от 5 работни дни.

Свойства

Compatible with:
logitech G900 Mouse
Arc edge design :
Color:
White
Thickness:
appprox. 0.6mm
Material:
PTFE
Size:
appprox. 13x9cm/5.12x3.54in
Quantity:
1set /pack
Note:
This product is a replacement mouse feet. After removing the original mouse foot sticker, clean the bottom shell by the alcohol cotton which is attached in the package, and then paste the new mouse feet on.
After removing the transparent protective film on the mouse feet, carefully align the feet groove on the mouse bottom shell, then apply slight pressure to fit the foot. :
Do not repeatedly stick and peel off the foot stickers.Package includes:
1Set x Mouse Feet